Oaki® Club

Acasă » brasov » Ursitoare la botez !

Ursitoare la botez !

Reclame

Ursitoare la botez! Ursitoare la petreceri botez in Brasov, Sibiu, Campina, Ploiesti, Sinaia, Predeal, Comarnic, Alba Iulia, Blaj, Poiana Brasov, Rasnov, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Medias, Sighisoara, Campulung, Busteni, Moieciu, Bran, Odorheiu Secuiesc, Breaza si nu numai.

Ursitoare botez! Muzica, coregrafie si text ursitoare unicat!

Ursitoarele de la Junior Club Oaki va ofera un  moment artistic, emotionant si special in continut pentru fiecare botez si  taiere de mot in parte, contribuind la buna dispozitie a invitatilor, ramanand  in memoria parintilor, bunicilor si nasilor copilului nou-nascut ca o amintire  nepretuita.

Inchiriere ursitoare la botez!

Reclame

Un comentariu

  1. Ursitoarele la botez fac parte din traditia romanilor de sute de ani. Se observa in ultimii ani si “o materializare fizica” a acestei traditii prin spectacolul prezentat in timpul petrecerii de botez : URSITOARE.
    Acest spectacol se vrea sa fie ( si de cele mai multe ori reuseste ) o imbinare a traditiei si a nevoii de a aduce o pata de divertisment in timpul unei petreceri in care predomina mancarea, bautura, muzica si dansul.
    Si ce poate fi mai frumos decat sa fii parinte si sa auzi ceea ce fiecare parinte isi doreste pentru copilul sau : sanatate, fericire, minte… Bucuria este cu atat mai mare cu cat majoritatea firmelor de divertisment care au in program acest spectacol personalizeaza textul ursitei astfel incat in urarile ursitoarelor se vor regasi parintii, nasii si bunicii pruncului proaspat botezat!
    Pentru mai multe detalii privind traditia ursitoarelor la botez, spectacolul cu ursitoare, fotografii si videoclipuri cu ursitoare la botez puteti accesa ( cu permisiunea moderatorului acestui post) e-ursitoare.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: