Oaki® Club

Acasă » baby sitting » Petreceri pentru copii la domiciliu, in hoteluri, pensiuni pentru firme cu ocazia Craciunului si Anului Nou!

Petreceri pentru copii la domiciliu, in hoteluri, pensiuni pentru firme cu ocazia Craciunului si Anului Nou!

Junior Club Oaki organizeaza petreceri pentru copii sau inchirieaza animatori si personaje -Mos Craciun, Craciunite, Iepurasi, spiridusi, zane, pirati, clown, clownite…- cu ocazia Craciunului, a sarbatorilor Pascale sau pentru alte evenimente, la domiciliul dumneavoastra, la sedii de firma sau in hoteluri, pensiuni si gradinite, asigurand o petrecere unica si de neuitat pentru copii si profesionista pentru invitatii dumneavoastra.

In decursul ultimilor doi ani, Oaki Club a organizat la locul sau de joaca petreceri tematice pentru copii unde jocurile si buna dispozitie au fost intretinute de catre personaje de poveste – Cenusareasa, Fat-Frumos, Zorro, Zana Clopotel, Mutulica, piratul Jack, Alba ca Zapada si Piticii, Motanul Incaltat, Mica Sirena, Vrajitoarea Carie, Barbie, Batman, clown, W.I.T.C.H….. iar copiii au avut parte de discojocuri, concursuri, picturi pe fata pe ritmuri de dans si au fost antrenati in prezentari de moda sau baluri mascate.

www.oakiclub.ro/desprenoi.htm


Lasă un comentariu